Je to mazlík!

22.04.2014 18:21

Netrvalo to dlouho a byl z něho obrovský mazlík! Spokojeně mi seděl na rameni, nechal si drbat na hlavičce, hladit a nejradši byl, když se mohl svalit na bok :-)

Přestože jsme mu věnovali hodně pozornosti, všimli jsme si, že přes den, když nejsme doma, moc nežere a vyloženě čeká, až přijdeme domů a budeme s ním. Dlouho jsme to zvažovali, ale nakonec jsme se rozhodli, že mu koupíme slečnu :-). Zkusili jsme pana Holého, zda by nám nemohl sehnat nepříbuznou samičku. A podařilo se. 

Zjistili jsme si, že jí musíme připravit vlastní klec, postupně je seznamovat a když se budou k sobě mít, tak teprve potom je přestěhovat do jedné klece. S příchodem nového papouška jsme přemýšleli i o jménu. Nová samička byla ještě mládě (cca 3 měsíce), tak jsme věděli, že ještě nebude přepeřená a že bude hodně zelená. A na základě toho nás napadlo jméno Fióna (jen přeskočím v čase, když jsme se jednou dívali na Shreka, tak bylo srandovní pozorovat, jak byla celá v pozoru, že furt slyší z televize svoje jméno :-). 

Zpět

Kontakt

Aratingy zlaté

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode